Smid tøjet sammen med din partner i det fri

Er du også til Dogging Fun? Nyde du også at give den max gas i naturen sammen med din udkårne? Så er I sikkert typerne, der ved, at der findes et hav af steder, man kan få sin fantasi få frit spil og dyrke Doggy Style og Dogging Fun.  

Det siges, at det ikke kun er en type mennesker, der er til Dogging Fun. Det er både de uerfarne og erfarne, de unge og de modne, og de par som både har været sammen i mange år og dem som lige er blevet forelskede, der nyder Dogging Funs sjove og sexede eventyr. Det vigtigste er, at I begge synes at det er sjovt og kan nyde jeres samværsstund. Hvis det bliver for anstrengende og man er for bange for at blive opdaget er det ikke det værd for nogen af jer. Så tal om det hjemmefra, find et godt sted og et godt tidspunkt Sex udenfor.

Men hvorfor egentligt det? Der er aldrig blevet lavet en decideret psykoanalyse på folk der dyrker sex i det fri, men det har helt klart noget at gøre med at man gør noget, der er lidt anderledes end man plejer for at skabe nogle gnister i akten. Det er absolut ikke alle mennesker, der gør det for at blive opdaget. Men rigtig mange gør det for at mærke friheden, give ekstasen frit spil udenfor og være et med universet.

Nogle steder er klart mere romantiske end andre. Mange ville måske godt kunne forestille sig et scenarie, hvor man ligger på en øde strand, en varm sommeraften og beslutter sig for at man hverken kan eller har lyst til at vente med at dyrke sex til man kommer hjem. Tæppet man ligger på er blødt, hvidvinen er halvtom og vejret luner dejligt. Kontrasten til det må vel være at stå op af en kold mur en november aften, hvor kulden får fat i kuglerne og regnen pisker én i ansigtet mens man forsøger at gøre det, man nu har aftalt. Som du nok kan regne ud, er det ikke alle, der både er til nummer 1 og nummer 2 scenarie. Tal derfor med din partner om hans eller hendes foretrukne fantasi og find det bedste løsning, der passer til jer begge.

Og hvis I bliver opdaget, så skynd jer at få tøjet på, råb ’God aften’ til de forbipasserende og grin af det mens I spurter hen til jeres cykler eller bil.