Sælg dit guld online og få den bedste pris

Din guldhalskæde er mere værd end du tror!

Er du i tvivl om, hvad din guldhalskæde eller nogle af dine fineste smykker er værd? Så kan du finde ud af det, trygt, nemt og enkelt via Nordisk guld og Sælg guld til den bedste pris. 

Hvad er guld værd? 

Guld har altid været dyrt og prisen afhænger meget af karat og værdi. For hvis guldet ikke 99,99 rent, så koster det noget at smelte. Guldpriserne udvikler sig konstant og påvirkes af faktorer som stand, udbud og efterspørgsel. 

På Nordisk Gulds hjemmeside, kan du holde øje med aktierne på guld. Du kan nemlig holde øje med det rette tidspunkt at sælge det på, så følg med og få den bedste pris på dit guld. 

Guld er meget unikt og et metal som er meget værd. I tusinde år er det blevet brugt over hele verden til både smykkeindustrien men også til moderne  investorer og centralbanker og deres måde at bygge forretning. På Nordisk Gulds hjemmeside har du muligheden for selv at opdage, hvad dit guld er værd og sælge det til den bedst mulige pris. Når man undersøger guldprisen, er der to forskellige priser at holde øje med: aktiekursen og guldhandlerprisen. 

I graferne som du kan se på deres hjemmeside er de seneste tal prisudviklingen for internationale guldpriser, så du hele tiden kan være nysgerrig på hvad dit guld er værd. 

Du har også muligheden omkostningsfrit med fri fragt, at levere dit guldsmykke ind til Nordisk Guld, hvor du får det vurderet ved en scanning som foretages. Analysen ser på guldets karat og du får altså en meget nøjagtig pris for dit guld. Hvis du udover dette, har en designer halskæde som både er guld og har værdi ud fra design og mærke, så kan du også få penge for hele smykket, da det måske i sig selv har en højere værdi end hvis det bare var guld. Det samme gælder for diamanthalskæder. Her kan du også få penge for de diamanter der er inkluderet i smykket. Du kan altså få en hel del penge for dit smykke og det kræver kun at du sender det afsted. Efter en halv time, når analysen er foretaget vil du allerede modtage dine penge ved en straksoverførsel. Dette betyder at du modtager pengene med det samme, uanset om det er en almindelig bankdag eller ej. Så det er altså kvit, frit og let at sælge sit smykke gennem Nordisk Guld. 
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *