Must have til festivalsæsonen

Det er de færreste der ikke har lagt mærke til, at der er begyndt at blive lysere og lysere om aftenen og at bladene så småt er ved at springe ud – det er forår, en helt fantastisk årstid hvor naturen efter mange måneders mørke og frost endelig får lov til at blomstre igen – hvilket får os danskere ud af vinterhiet og ud i naturen.

Foråret betyder dog også en anden ting – det er snart sommer, sommerferie, lange varme aftener og selvfølgelig festivaler. Der er intet som en dansk festival der virkelig kan få humøret i top, hvis du dog har husket det hele. 

Denne artikel er en hyldest til de mennesker der har det hele på festival. Det er en sand kunst at huske alt det mest nødvendige og samtidigt være forbererdt på de vildeste situationer. Hvis du er en sand festivalkonge, så kan du med fordel hente lidt ekstra inspiration i denne aritkel til hvordan du lige kan give den en tand ekstra denne sommer.

Kolde (og gemte) øl 24 timer i døgnet

Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det det som regelt også – bare ikke for festivalkongen. En sand festivalkonge ved godt at den bedste måde altid at sikre kolde drikkevare til drengene er ved at grave et dybt lille hul under dit depottelt (fordi alt det gejl fylder jo lidt) og læsse alle dine øl derned. Så er de både gemte og med garanti koldere end en der havde lagt inde i teltet. 

Et trick til uoverensstemmelser

Det sker af og til på festival at nogle kommer med lidt hurtige kommentarer. Hvis du er en sand festivalkonge, og det er du jo, så lader du dig ikke gå på af det og udfordrer dem istedet til hip hop aerobics og beer pong i solen – winner takes all (selvfølgelig). 

Festivaler er for korte til at lege mandemand med alphahanner, det ved den erfarne festivalgæst godt. 

Altid husk at drikke vand

Det er intet værre end at være dehydreret på en festival. Det gør både dig og dine dancemoves langsomme og ubrugelige – hvis du husker at løbende drikke vand og få spist lidt andet end junkfood, så er der også garanti for at du kommer til at holde længere, huske oplevelsen bedre og være mere til stede. 

Hvis du ikke husker at drikke vand er der selvfølgelig også tømmermændene der nok skal minde dig om det.