Møbler der er perfekte til afslapning

Vi elsker lister. Indkøbslister, to-do lister, bucket lister og lister over lister, vi skal have lavet. Lister er et hit!

Noget, der også er et hit, er afslapning. Jamen altså, det er jo rigtigt. Hvem kan ikke lidt at slappe af?

Så hvorfor ikke kombinere de to: Lister og afslapning? Det kan ikke andet end at blive godt. Derfor får du her min liste over møbler, der er perfekte til afslapning. 

Læs den, tag noter og tag action.

Nr. 1: Hængekøje

Møbel der er perfekt til afslapnng numero uno. Vi starter hårdt ud, og svaret kan ikke være andet end en hængekøje. Jamen, helt ærligt, findes der et møbel, der er mere afslappende og komfortabelt? Faktisk er jeg lidt i tvivl, omd et egentlig er et møbel. Er det en seng? Er en seng et møbel? Ja, det er del vel. Et meget afslappende ét af slagsen.

Nr. 2: Lænestol med fodskammel

Lænestolen med fodskammel er et fuldstændig undervurderet møbel. Det var vel engang moderne, og sådan en lænestols-fætter med dertilhørende – og naturligvis matchende fodskammel –  er da også stadig at finde hos en del af de ændre generationer. Men der er ikke nok, der har fået øje på dette vidunder af et afslappende møbel.

Er du på udkig efter flotte lænestole med fodskammel, så tag og klik dig ind på siden her, hvor du finder forskellige varer i den kategori.

Nr. 3: Strandstol

Setting er alt. Derfor må nummer tre på listen over afslappende møøbler være strandstolen. Ikke fordi strandstolen i sig selv er særligt afslappende eller komfortabel. Faktisk er den nærmest direkte ukomfortabel at sidde i. Men når så udsigten består af et bølgende og brusende hav, eventuelt akkompagneret af solnedgang og et glas koldt hvidvin, ja – så bliver det altså bare afslappende ud over alle grænser.

Nr. 4: Fatboy

Afslappende møbel numero cuatro bliver simpelhen fatboyen, som vel, når ret skal være ret, bare er en lidt mere trendy og måske dyrere version af den gode gamle kending, sækkestolen.

Det er altså et lækekrt møbel. Og et hundrede og tyve procent afslappende. Forestil dig det lige: Du er færdig efter en hård dag på arbejde, kommer ind ad døren, smider jakken og skoene og kaster dig ned i en kæmpe stor farvet pude, der omslutter hele din krop i et kram. Så bliver det bare næsten ikke mere lækkert og afslappende. Jeg er i hvert fald en fan, er jeg!