Interkulturel dating – og hvorfor du bør prøve det

Mange mennesker vender foraget hovederne når de ser en voksen dansk mand komme gående ned at strøget med sin udenlandske kone. Han har garanteret købt hende, Gad vide hvorfor hun overhovedet er her., Hun sender garanteret spandevis af danske kroner hjem til Ukraine hver uge. – og alle de andre fordomsfulde ting, som mennesker kan finde på at sige om hinanden.

Det er desværre sådan med os mennesker, at vi har svært ved at acceptere ting som vi ikke kan forstå, og dette gælder også i kærlighedslivet, selvom kærlighed er en af de mest uforklarelige ting, på overfladen af denne jord. 

Flere ensomme mænd end nogensinde

Landet ligger desværre sådan, at der findes et utal af utroligt ensomme mænd i Danmark, som ikke føler at de nogensinde finder lykken (igen) eller for den sags skyld fortjener den. Der er faktisk så mange ensomme mænd uden for storbyerne i Danmark, at DR har kunne lave en hel artikel serie om emnet. 

Men hvorfor har folk denne fordomsfulde tilgang til kærlighed, når antallet af unge interkulturelle par er støt stigende år efter år? Det giver ikke meget mening når man tænekr over det. 
Alle disse unge par fortæller åbenhjertet om hvorfor de synes at de bedste par i verdenen er af interkulturel skuffe.

Man hører blandt andet ting som at de altid har noget at snakke om eller grine af, eller at det virkelig er spændende at kunne se verdenen fra et helt andet perspektiv, og så at det selvfølgelig bare er skønt, at man skal lidt længere væk end Silkeborg, for at besøge sine svingerforældre.

Interkulturel dating – det er nemmere end du tror

Hvis du går med små overvejelser om at prøve at skrive lidt frem og tilbage med eksempelvis ukrainske kvinder så er der også gode chancer for at du er 99% sikker på at du garanteret bliver snydt – men det er altså ikke sådan. Hvis du har bare en smule teknisk snilde, og godt kan identificere en falsk hjemmeside og en falsk profil, så er du ret godt kørende. Du kan også læse et par hurtige gode råd herunder, så du er garanteret ikke at ende med at snyde dig selv. 

  • Send aldrig penge, før du har skypet eller set personen i virkeligheden
  • Hvis du virkelig er interesseret i personen du skriver med, så book en flybillet – så kan du vide dig sikker. 
  • Hold dig fra profiler der ser falske ud – hvis det er for godt til at være sandt, er det det nok også.