Hvilket slags lån skal jeg tage?

Hvis du har besluttet dig for at du gerne vil gældsætte dig selv og fremtidsudgaven af selv samme, så kan du faktisk spare en del rentepenge, ved at vælge det slags lån, der passer allerbedst til din siuation – der findes nemlig et hav af forskellige måder at låne penge på i det moderne Danmark, og dem bliver du ganske kort introduceret til herunder.

SU-lån

SU lånet er kun noget studerende kan få. Det fungerer (eller kan fungere) som et månedligt supplement til SU\’en. Mange studerende på virkelig krævende studier opdager nemlig at det ikke er lige så nemt at bibeholde det deltids job der, jo længere ind man kommer på studiet. Det får mange til at optage et SU lån, som ikke behøves at blive afbetalt før du er færdig med dit studie – det gør det for mange til et nemt og risikofrit lån, men bare fordi du kan vente et par år med at begynde afbetalingen, er det altså stadig et lån, og med lån gælder den samme regel overvej, før du låner.

Banklån

Et banklån er måske en af de mest voksne ord i mit ordforråd, og lånetypen lægger op til den samme grad voksenhed. Banklånet er et lån du optager vis du er interesseret i at købe eller låne til større substantielle ting – som eksempelvis den der nye campingvogn, husets udbetaling eller et depositum på bilen – det er stort set kun fantasien der sætter grænserne. 

Hvis du optager et banklån, har du gode muligheder for at afbetale det over en lang årrække, hvilket gør det bedre til store lån. 

Kviklån

Kviklån er den type lån som man hører så meget om i medierne, det er det hurtige og risikofyldte (fordi renterne er høje) lån som mange mennesker desværre er dumme nok til at gældsætte sig utroligt hårdt i. Kviklån er den type lån man bruger, hvis man ved et uheld nu er kommet til at spilde kaffe i sin arbejdscomputer og skal bruge en ny lige her og lige nu, men ikke har pengene til at gå ud og investere i en ny. 

Kviklån er utroligt nemme at få og du får pengene nærmest endnu hurtigere – det er derfor det bør betragtes som en åh nej, jeg skal fikse det her lige nu slags lån. Det bør kun bruges til computere, telefoner og andre ting som de færreste mennesker kan gå flere dage uden.

Ansøg om lån her og få dine penge snarest.

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dkSEO analysek-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk