Hvad er progressive roulette strategier?

Roulette er en favorit blandt spillere på kasinoer. Den relativt lave huskant, den store enkelhed i spillet og dets sociale natur gør det populært blandt både afslappede såvel som veteran spillere. Spillere har altid forsøgt at slå den ordsprogende huskant, og selvom der ikke er noget endeligt svar, findes der mange forskellige progressive roulette strategier. Der er massevis derude, nogle bedre end andre, og i nedenstående afsnit vil vi listet de allerbedste.

Martingale strategi

Martingale Roulette strategien er en af ​​de enkleste, du kan opleve, og muligvis også den mest kendte og mest populære strategi. Alligevel har det et højt niveau af succes på grund af sin elegance og gennemprøvede matematiske metode. Denne strategi giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse dit spil og bevæge dig fremad i spillet med selvtillid og selvsikkerhed. Det er en strategi, der er let at komme ind på og giver et godt, stabilt afkast til spilleren, hvis spillet korrekt. Det har derved en lav risiko og høj enkelthed.

d’Alembert strategi

‘Alembert tilbyder en lidt mere alternativ tilgang til de ellers progressive roulette strategier. Den er ofte sammenlignet med Martingale, men ved d’Alembert strategien, beder denne strategi dig om gradvist at øge din indsats i modsætning til Martingale, hvor du fordobler efter et tab. Når du har vundet, skal du begynde at mindske din indsats igen gradvist, hvilket giver en mere afbalanceret tilgang til spillet generelt. Derfor er der herved også en lav risiko forbundet med strategien, såvel som en høj enkelthed.

Fibonacci strategi

Fibonacci er en unik roulette strategi, der præsenterer spillere med en fast rækkefølge af numre. Hvis du beslutter dig for at bruge Fibonacci, behøver du kun at huske en bestemt række af tal og handle ud fra denne rækkefølge. Endnu en gang fokuserer strategien på væddemål med lige penge, hvilket giver dig en tæt på 50/50 chance for at få succes med hvert enkelt væddemål.

Labouchere strategi

Labouchere er til sidst en ret avanceret progressiv strategi til rouletten, der fokuserer på væddemål med lige penge. I modsætning til de andre strategier, som er nævnt herover, giver Labouchere dig mulighed for at have langt mere kontrol over den måde, som du administrerer dine penge på og de væddemål, som du placerer, inklusive størrelsen på disse væddemål. Nøgleprincippet her er derfor at vælge et budget og således opdele det i flere væddemål, der er overkommelige for dig samt for dit budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *