Hos Nicolinehus får i en bolig i verdensklasse

Sammen igen – Er Nicolinehus klare budskab

Men hvad betyder det egentlig? jo nu får du alt, hvad du bør vide om de projekter Nicolinehus er indenover og det betyder bl.a. at inde og ude smelter sammen i et. 

nicolinehus.dk kan du læse meget mere om bl.a. deres projekter og tiltag – Nicolinehus har 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer.

Alle boligerne er med bl.a. adgang til private tagterrasser og to fantastiske gårdhaver, pool på toppen og meget mere. Det lyder lidt Hollywood agtigt – men tro mig – det er virkelig nogle verdensklasse projekter. De fleste lejligheder har endda udover dette adgang til to terrasser eller altaner. Her får man en helt unik udsigt over byen og med en særlig kombination af inde- og udeliv, der giver lejlighederne liv. Der er masser af lys og luft og renlighed inden i lejlighederne og du vil opleve et helt unikt miljø – hvor du altid kan have gæster på besøg og gøre brug af deres gæstelejligheder.

På toppen af lejlighederne – skal du ikke frygte kulde – Du vil blive overrasket hvis du elsker mad og gode drinks – for der har de gjort plads til en bar og en restaurant på toppen af Nicolinehus bygning. Her kan alle være med uanset alder og i kan her møde hinanden og få talt om alt mellem himmel og jord. Det er jeres fristed, og en helt ny type fællesskab på dine egne præmisser. Du bestemmer selv, hvor meget du vil være med og får hele oplevelsen mellem by og hav men også mellem mennesker og nye bekendtskaber. Udover dette kan du holde kroppen i form og benytte dig af de unikke fitnessfaciliteter der også er. Du kan endda spørge naboen om han/hun vil med ned og rive jern. 

Hjemmet er med et råt og robust look og stadig meget elegant og enkelt. Der er tænkt ned til hver eneste mindste lille detalje og jeg tror simpelthen, at hvis du er et moderne menneske – så vil du kun kunne elske det. Selvom du ikke behøver være moderne – så falder det i god smag, hvis man elsker kultur, modernitet og simpelthed. Men også hvis man elsker natur og udsigt – så er det det helt perfekte sted for jer – om i er en børnefamilie, par eller andet. I vil opleve et fleksibelt hjem til moderne fælleskaber. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *