Få styr på din IT med en kompetent IT partner

IT er en bærende del af en virksomheds ve og velvære, og derfor er det også vigtigt, at du prioriterer det for din virksomhed. Dog er IT en størrelse, som for mange også virker fjern og fremmedgjort, og det kan være svært at navigere i mulighederne derude. Derfor står Ecit klar med et godt og skarpt tilbud på at blive din virksomheds kompetende IT partner, da vi kan tilbyde over 20 års erfaring med outsourcing af IT opgaver og systemer. Er du i tvivl om hvad dette betyder for dig og din virksomhed kan du læse med herunder, hvor vi giver en introduktion til Ecit og vores rolle som din IT outsourcing partner. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside Outsourcing / utsourcing af IT og kontakte os allerede i dag.

Vi har styr på softwaren og hardwaren

Med Ecit som din IT outsourcing partner får du hele pakken. Vi står først og fremmest til rådighed ved monteringen og installationen af hardware, så du får de bedste produkter til din virksomhed og får dem op at køre på bedste vis. Derudover kan vi også hjælpe med at opdatere, opdgradere og sikre sin software, så du altid er med på den nyeste opdatering af dine styre systemer, så dit IT system ikke tager skade af gamle versioner. Dette gør vi løbende, så vi altid sikrer at din IT er i top og good to go. 

Vi har fokus på din sikkerhed

For Ecit er særligt IT sikkerhed en vigtig komponent i vores partnerskab som din IT outsourcing partner, da mange IT systemer er sårbare for hacker angreb. Derfor kan vi tilbyde IT sikkerhed i topform, hvor vi installerer de nødvendige sikkerheds walls, og samtidig står vi klar med støtte og nødhjælp når end du får brug for det. Derfor kan du vide dig sikekr i, at der altid er en hjælpende hånd i nærheden hvis det hele brænder (vi mener det endda bogstaveligt – vi rykker ud hvis det går ned). 

Skræddersyede løsninger og fleksibilitet

For os er det vigtigt, at vores samarbejde passer til din virksomheds behov, og derfor er vores IT partnerskaber altid skræddersyede efter din virksomhed, så din IT sourcing sker efter kriterier, som vil forbedre din virksomhed, uden unødvendige tiltag og omkostninger. Dette giver os fleksibilitet til også at følge din virksomheds behov, så skulle disse ændre under partnerskabet, så er vi klar til at ændre behovene. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *