Få hjælp af et bureau til SEO

I dag er internettet en så stor og integreret del af vores hverdag, at mange af os ikke længere tænker over det. De fleste af os googler rask væk uden at tænke nærmere over det. Vi tænker heller ikke over, hvorfor nogle hjemmesider ligger øverst, når vi googler og andre er gemt på side 10. En af årsagerne er SEO, en forkortelse for søgeordsoptimering, og de mennesker der til dagligt atbejder med SEO ved, at med mindre at din hjemmeside er i top 3 på den allerførste side, er sandsynligheden for at du bliver fundet af nye kunder minimal og et evt. salg vil gå til en af de 3 første. Derfor arbejdes der intens på at blive blandt de 3 bedste på de søgeord, som kunderne bruger, når de søger. Sagt på en anden måde. Søger de efter en Marilyn Monroe plakat og du ikke ligger blandt de 3 første, er sandsynligheden for at du får salget af plakaten minimal, også selvom din plakat både er flottere og billigere.

Få hjælp til SEO

Hjælp til SEO kan du få på mange måder. Der er et utal af videoer og andet materiale på internettet, der kan hjælpe dig til at komme igang med at lære SEO og få det implementeret på din egen hjemmeside. Det er relativt nemt at lære, men det er en tidskrævende proces, der dog belønnes på bundlinjen. Hvis du ikke har mod på selv at kaste dig over SEO eller du ikke kan finde tiden, er det en god ide at få et bureau til at hjælpe dig. Uanset er det en god investering, så fremt du ønsker mere salg via din hjemmeside. Det er en vigtig læresætning, at salg via internettet og det kan bare være at en kunde ringer og beder om et møde eller et katalog tilsendt, går til den virksomhed der er bedst til SEO.

Tænk SEO ind fra starten

For at undgå dobbeltarbejde, er det en god ide allerede fra starten at tænke SEO, når der skal laves en hjemmeside. Derved undgår du at der skal laves nye undersider og teksterne til de sider, der allerede er på hjemmesiden skal skrives om, så de passer med de ord som kunderne bruger når de googler. Det kan være et kæmpearbejde, hvis det er en hjemmeside med flere hundrede undersider med f.eks. forskellige produktkategorier og produkter.