Dogging fun – det bør du vide

Selvom de fleste danskere ikke umiddelbart ved det, så har alle der på et eller andet tidspunkt i deres liv har haft sex udenfor bidraget til fetichen dogging fun. Dogging fun er en britisk fetich der i sin tid kun var for hundeluftere der mødtes i offentlige rum for at have sex.

Internettet er dog en af de steder, hvor folk der ellers intet nogensinde ville have til fælles med hinanden, kan mødes og bonde over én meget specifik ting – som at bygge togbaner, eller have sex i offentlige parker, strande eller skov områder.

Dogging fun – sådan gør de

Takket været internettet fik denne fetich hurtigt ben at gå på i UK og spredte sig som steppebrande rundt i resten af verdenen. Dagen i dag kan du finde et utal af dogging forummer online, hvor fremmed kan mødes, chatte og udvæksle regler, tips og tricks. 

På mange af disse forummer findes der til og med også interaktive dogging kort, hvor brugere kan \’plotte\’ deres ynglingssteder ind at mødes med fremmed. Der findes eksempelvis Dogging-fun.dk som er en af Danmarks største sider indenfor selsamme. 

Er det overhovedet lovligt?

Der er ingen regler eller love der direkte går ind og forbyder det at have sex med fremmed mennesker i det fri. Der er dog et par regler om blufærdighed og krænkelse af offentlig fred som er værd at kende til, da dogging fun i de værste tilfælder kan lande dig op til fire års fængsel. 

De to regler lyder som følger:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Som du selv kan se kan begge overstående regler nemt følges, selvom man ønsker at have sex i det fri – man skal bare tænkte sig lidt om og ikke gøre det lige midt på stien ved siden af parkeringspladsen. 

Er det for mig?

Det er virkelig svært at svare på. Der er ikke meget andet at gøre end at prøve det ad og mærke temperaturen bagefter. Som med mange andre feticher, så er det ikke noget man nødvendigvis vidste at man blev kåd af, før man står i situationen.