Den perfekte psykolog i københavn til dig

Psykolog i København

Lars Marcelin Nielsen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har, sideløbende med en privat praksis, været ansat i Kræftens Bekæmpelse som projekt og kursusleder igennem mange år.

Siden 2014 har han været tilknyttet Københavns Universitet som det man kalder ekstern lektor. Dette betyder med andre ord, at han underviser de medicinstuderende i faget Medicinsk psykologi og de tandlægestuderende i faget stress, angst og kommunikation.

Tidligere arbejdede han i psykiatrien med misbrugsproblematikker samt spiseforestyrrelse og ikke mindst har han været rådgiver hos Psykiatrifondes rådgivning. 

Det er essentielt at tilføje, at Lars Marcelin Nielsen har drevet selvstændig virksomhed siden 2001, hvor han blandt andet har tilbudt et væld af forskellige kurser samt undervisning i rådgivningsmæssige færdigheder.

For at sørge for at holde sig opdateret, i et fag der konstant er i udvikling modtager han løbende supervision og efteruddannelser. Dette betyder med andre ord også, at han sørger for at kunne tilbyde den bedst mulige behandling til sine klienter.

Ved at følge linket Psykolog i København, vil du få adgang til de mere konkrete titler som Lars har anskaffet sig i forbindelse med sin uddannelse og de kurser han har taget. Dette kan være et vigtigt aspekt, af det at skulle vælge en psykolog der passer til en selv og sine behov.

Metode

Hvis du ønsker større livskvalitet og nærvær eller hvis du ønsker hjælp til håndtering af stress, angst, depression, sygdom, smerter eller en akut krise, så er Lars psykologen for dig. Er du måske en af dem, hvor du er kørt lidt fast i livet og ønsker at kunne give det mere vitalitet? Så kan terapi hjælpe dig til at løsne op for nogle af de ting, som fastholder gamle mønstre.

Udover dette er der mange der går til psykolog for, at få løst et mere konkret problem. Dette er dog ikke alle og andre vil gerne have en større afklaring med deres indre værdier og tilmed deres retning på tilværelsen. Med andre ord: Hvor er de på vej hen?Og hvor vil de gerne være?

Lars ligger stor vægt på, at symptomer ikke blot bliver fjernet, men at et terapiforløb medfører en personlig udvikling, der i sidste ende er med til at sikre varige forandringer og dermed en større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet.

Så hvis du også er klar, til at give dig selv den glæde at prøve et terapiforløb, så skal du i den grad kontakte Lars Marcelin Nielsen.