Cykelhjelmen der ikke ødelægger din frisure

Du kender det sikkert godt.

Du skal til fest i aften. Du har brugt mindst en time (læs: 2, måske 3 timer) på at gøre dig klar foran spejlet, og alt spiller bare. Tøjet har ikke en krølle og håret sidder lige i skabet. Du er i super humør og glæder dig til at shine til festen.

Du går ud i din entré for at tage dit overtøj på. Du finder dine flotteste sko frem. Ikke de mest behagelige, men nuvel, du vælger at lide lidt for skønheden i dagens anledning. Frakken hænger klar og bliver svunget på i et snuptag.

Du finder dine nøgler og din pung og lægger det ned i tasken.  Sådan. Klar! Så åbner du døren.

I dette øjeblik går det op for dig:

Du skal jo cykle. Og når man cykler, skal man have cykelhjelm på.

Og er der noget, der ikke er godt for frisøren, så er det en cykelhjelm.

What to do?

Heldigvis er der en løsning forude. Og svaret er den usynlige cykelhjelm.

Der er sikkert en ret god sandsynlighed for, at du på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med den innovative, usynlige cykelhjelm, som et stigende antal af de urbane cyklister cykler rundt med i gaderne.

Måske har du set dine medcyklister i gaderne cykle rundt med airbagge omkring nakken, eller måske har du også selv prøvet denne nye teknologi af.

Hövding cykelhjelm er en oppustelig cykelhjelm – en airbag-hjelm. Den sidder rundt om din nakke, og har altså ikke kontakt med dit hår. Det vil sige at du kan sætte dit hår i lige den frisure du har lyst til, uden at tænke på, om frisuren vil blive ødelagt af din cykelhjelm.

Ny model på markedet

Faktisk er der netop landet en spritny version af Høvding-cykelhjelmen. Den nyeste version af Høvding hedder Høvding 3 – er landet i butikkerne

Udover at have en række fordele, hvis du gerne vil ankomme til fest eller på arbejde med frisuren i behold, har Høvding 3 også en række andre fordele.

Ifølge en undersøgelse er Høvding 3-cykelhjelmen i nogle situationen verdens mest sikre hovedbeskyttelse. Ifølge Høvdings egen hjemmeside beskytter deres airbag-teknologi op til 8 gange bedre end de traditionelle cykelhjelme gør.

Airbag beskytter dig

Teknologien virker på den måde, at Høvding registrerer cyklisternes bevægelser 200 gange i sekundet. Skulle det ske, at der sker en ulykke, oppuster airbaggen i kraven sig på 0,1 sekund. På den måde bliver cyklistens nakke effektivt fikseret og hovedet er beskyttet mod skade.

Dog skal du have for øje, at Høvding er baseret på aflæsning af uregelmæssigheder i dit eget bevægelsesmønster. Skulle der for eksempel falde noget ned fra himlen, som rammer dig i hovedet, kan Høvding altså ikke registrere dette, og i sådan et tilfælde vil du altså kun være beskyttet med en tradition hjelm.