Bliv klogere på Det Danske Madhus

Det Danske Madhus

Det Danske Madhus er en virksomhed der er ejet af en dansk fødevareproducent, hvor holdet bag sørger for at tilberede og levere lækre hjemmelavede færdigretter til danskerne. Det Danske Madhus blev stiftet i Skive i 2004 og kok og iværksætter Henrik Sørensen.

Det var på grund af sin baggrund og viden som kok, at Henrik Sørensen valgte at stifte firmaet. Han ønskede at bringe glæde til andre danskere ved, at kunne levere velsmagende samt lækker mad. I dag er der 6 forskellige madhuse fordelt i hele Danmark og Det Danske Madhus leverer mad til omkring 17.000 danskere hver evig eneste uge.

Det Danske Madhus har valgt at køre med tre forskellige koncepter; Mad til private, mad til visiterede og mad til institutioner. Det eneste der reelt set forventes af dig, er at varme maden op og anrette den.

Fordelen ved, at benytte sig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus, er at I som familie ikke behøver, at være enige om aftenens menu. I kan nemlig helt selv få lov til at vælge hvilke retter, I ønsker skal indgå i jeres levering.

Koncepterne

Når du vælger at benytte dig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus, kan du være garanteret en fantastisk madoplevelse. Derudover er virksomheden fleksible med hvor mange retter du ønsker at få leveret og hvor ofte.

Som noget ganske særligt har Det Danske Madhus valgt, at det skal være ligeså nemt og billigt for singler som den store børnefamilie, at bestille mad udefra. Derfor koster alle måltider det samme. Dette er uanset hvor mange personer, måltider eller dage man ønsker mad til.

  • Komplette måltider er den første mulighed. Her er der tale om et stort udvalg af forskellige hovedretter. Det er muligt for dig helt selv at vælge mellem klassiske danske eller udenlandske retter. Alle er pakket i portioner, som passer til en enkelt person.
  • Kød og Sovs. Her kan du vælge imellem forskellige retter, hvor du som kunde selv skal lave tilbehøret.
  • Forretter og deserter måltidskassen er til dig der gerne vil gøre hyggeaftenen derhjemme lidt ekstra lækker. Her finder du nemlig de gode gamle klassikere som fromage og øllebrød.

Alle disse ovenstående måltidskasse muligheder og til folk i private hjem der ønsker, at få leveret måltidskasser lige til døren. Så om du ønsker at benytte dig af en måltidskasse fra Det Danske Madhus på ugentlig basis, eller blot vil gøre en hverdagsdag lidt ekstra hyggelig, er ganske op til dig.