A-menneske – sådan gør du

Hvis du er en af de B-mennesker der stadig er oppe til sent ud på natten og som sover utroligt længe hen af dagen, men stadig går og drømmer om at blive et A-menneske, så er denne artikel noget for dig. 

Det kræver ikke lige så meget selvdisciplin som folk går og tror, at blive et A-menneske. Det skal komme af lyst og er oftest resultatet af gode vaner. A-mennesker foretrækker højest sandsynligt at gå tidligt i seng, sove hele natten og stå tidligt op til endnu en dåd. 

Hvis du er interesseret i at blive klogere på det med at være A-menneske, så bør du læse videre. Denne artikel griber fat i hvor nemt det egentligt er at lære at stå tidligere op – det behøves nemlig slet ikke at være så svært som folk går og siger at det er. 

A-mennesket – frisk og veloplagt

En af de største grunde til at folk gerne vil blive A-mennesker er at de gerne vil være friske når dagen går i gang. Alt for mange B-mennesker bliver først friske engang over middag og det duer desværre ikke, hvis man skulle have været et sted (og været frisk) allerede klokken otte. 

A-mennesker går naturligt tidligt i seng, og kan selvfølgelig stå tidligere op af den grund. A-mennesker har i høj grad også en anden indstilling til morgener og synes oftest at det er de bedst timer på døgnet – hvor et B-menneske ville mene at de bedste timer var om natten. 

Hvis du gerne vil blive lidt mere et A-menneske bør du derfor arbejde på at gå lidt tidligere i seng, så du kan stå den smule tidligere op – det gør en stor forskel hvis du går lidt tidligere i seng hver dag og står lidt tidligere op. 

En seng der duer

Ægte A-mennesker går ikke på kompromis med søvnkvaliteten. Hvis man vil være frisk om morgenen nytter det ikke noget at man har sovet forfærdeligt hele natten – der skal god søvn til. A-mennesker køber ikke andet end de bedste elevationssenge og normale senge der er på markedet. 

Når vi mennesker bruger op til 33% (hvis ikke mere) af vores liv på at sove, virker det for mange A-mennesker fuldstændig sindsygt at folk vælger at gå på kompromis med det, når det kan være så nemt at sætte gode rammer om. Det er én ting der kan påvirke en hel tredjedel af hele dit liv.