2 gode grunde til at købe rustfrie elskabe

Selvom du måske aldrig har tænkt det, er det en række solide grunde til at overveje de rustfrie løsninger, når det kommer til nye elskabe og kapslinger til virksomheden eller hjemmet.

Hvis du driver et erhverv der skal bruge store elskabe, eller der er tale om at det bare SKAL være høj kvalitet, så kig mod mpGamma. De har igennem mange år specialiseret sig i netop dette. Det betyder også at du som køber kan være 100% sikker på at langt de fleste af deres skabe har en meget højere IP (beskyttelsesklasse) og IK (slagfasthed) end nogle af de andre udbydere du ville kunne finde på markedet. 

Nedenfor finder du bare et par af de fordele der er, ved at overveje at gå den rustfrie vej. 

  • Nok en af de mest indlysende, men også smarte, grunde er at vælger du at gå med rustfrie løsninger kan de klare en del hårdere vind og vejr, sammenlignet med eksempelvis aluminium eller plast. 
  • Derudover kigger vi også på en IP69 beskyttelsesvurdering på langt de fleste af deres produkter – det er den højeste klasse der er. 
  • Der er den højeste IK vurdering (10) på størstedelen af alle deres skabe- og kapslinger. 
  • Hvis i arbejder i et miljø hvor det ikke er usædvaneligt, at der bliver brugt højtryksrensere, kan disse også nemt klare det. 
  • Hvis man arbejder på en arbejdsplads hvor der generelt set sættes enormt høje krav til hygiejne – som eksempelvis et hospital eller i børneinstutitioner, så vil disse skabe også være noget af det mest hygijeniske iventar i kan købe. 

Drejer vi hovedet mod de forskellige mange brancher der kan gavne af det. Så vil de arbejdspladser typisk have hårde miljøer eller store krav til renlighed. Nedenfor finder du et par af de brancher, de er i den mere åbenlyse ende af spektrummet. 

  • I fødevareindustrien siger det sig selv, at hygiejne er på toppen af vigtighedslisten. Her kan rustfrie kapslinger og elskabe være med til at bibeholde det sterile miljø. 
  • Arbejder man eksempelvis i et laboratiorie eller en anden kemisk industri, ville man også forvente at der ikke var nogen fourening fra noget så simpelt som et Elskab
  • Hospitaler er også en af de brancher, hvor en komplet overhaling af alle kapslinger og elskabe kunne medføre i højere hygiejnestandarder end før.
  • Arbejder man i jernbane- og transportindustrien kommer man, bogstaveligt talt, ud i alt slags vejr – og det gør dit udstyr egentligt også – derfor kan man med fordel købe noget der bare duer for evigt, så er man ude over dét.