canada goose jakke online butik for salg billigt

Fiskeørn og USA to media samarbejde JAM og Under Solen. Osprey Gareth Martins, direktør for marketing, sagde: "Vi er meget glade for at være i stand til og JAM, Under Solen to mediesamarbejde, de to medier har et vist ry i den udendørs industrien, vil vores public relations spille en vigtig rolle på samme tid, vi udvide vores produktsortiment, styrke en bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse. "

JAM er beliggende i San Francisco, Californien, engageret i udendørs medier i 15 år, primært for at fremme mærke, projektering, om brand historien, for at styrke virksomheden og kunderne. JAM er hovedsagelig ansvarlige for Julie Atherton sagde: "Vi har stor respekt for Osprey, Osprey meget fokuseret på produktudvikling, kvalitet, fremme den yngre generation til at deltage i udendørs, er opmærksomme på miljøbeskyttelse, er vi meget glade og Osprey samarbejde."

Under Solen etableret i 2009, er beliggende i Portland, Oregon, er et medie konsulentfirma, hovedsagelig beskæftiger sig med public relations og marketing, Web 2.0. Under Solen grundlægger Anna Brones sagde, "internettet og nye medier ændret den tidligere omtale, marketing knytte en besked eller en begivenhed, Osprey klar over betydningen af foreningen, er vi glade for at tilbyde en sådan propaganda værktøj Osprey, vi The Osprey vil være interaktiv historie bragt til folks liv. "
Canada goose Danmark
Rated 4.9/5 based on 2958 customer reviews
209EUR In stock
Copyright © - 2013 canada goose.All rights reserved.